Portrettet: Anna Maria

Jag heter Anna Maria Nilsson och kallar mig även Rimna på nätet. Jag är 36 år och bor tillsammans med sambo och våra 3 barn i mellersta Sverige i en liten stad som heter Hallsberg. Vi har renoverat ett litet hus från 1911 och nästa steg är att ta tag i våran trädgården. Jag älskar att stoppa ner händerna i solvarm jord och få se hur frön gror.

Till vardags arbetar jag som dagmamma till 5 barn och det är ett härligt kreativt arbete. Man är omgiven av kramar och fantasifulla upptåg varje dag. Vi kallar vårat familjedaghem för Humlebo för här surras det hela dagarna :)

Ungefär för 8 år sedan «trillade jag ner» i Scrapbookingens underbara värld. Min syster och jag gjorde en receptbok till våran lillasyster med familjerecept och det var startskottet.

Jag har en väldigt förstående familj som låter mig scrappa på min lediga tid då dom vet att jag mår bra av det. Jag har en hörna i vårat vardagsrum där jag sitter så ofta jag kan. Jag har gärna  tvprogram igång via datorn medans jag skapar, eller lyssnar på musik.

Jag vet inte om jag har någon speciell stil på mina alster. Det finns dom som säger att dom ser direkt att det är mina grejer… Jag gillar att prova olika stilar och hoppar vilt mellan stilarna. Ibland är det Clean & Simple och nästa gång är det väldigt Shabby med massor med blommor. Det jag ofta får höra är att jag har en känsla för färgkombinationer och detaljseende. Jag gillar att skapa allt från layouter till kort och altrade saker, vika lådor och påsar är också roligt.

Inspirationen finner jag överallt, på bloggar, i tidningar, från filmer, inredning och från min omgivning. Jag gillar att kolla runt på Pinterest, det är som en anslagstavla och man kan hitta fantastiska bilder där att inspireras av. Någon jag verkligen beundrar är Finnabair http://tworzysko.blogspot.com/ Hon skapar det mest magiska alster.

Mina favoritprodukter är stämplar, knappar, snören och just nu doilys. Sen gillar jag att färglägga stämpelmotiv och då är Copic pennorna favoriterna. Jag handlar sällan på nätet för jag har vid flertal gånger blivit besviken då inte bilderna och varan stämmer överens. Men jag har inte gjort något köp som jag ångrar… Om det är någon sak som jag inte tycker om eller använder brukar jag sälja det vidare.

Jag försöker komma iväg på träff minst 2 gånger per termin. Det är sååå roligt att få sitta med likasinnade en hel dag och verkligen få andas scrapbooking. Jag håller också gärna kurser och demonstrationer.

Just nu ingår jag i 3 designteam, Scrapfabriken http://www.scrapfabriken.se/myshop_start.php som är en svensk scrapbutik med ett otroligt roligt utbud. Sen är jag med i Some Odd Girl http://www.someoddgirl.com/  gånget där jag får leka med stämplar av olika slag. Samt har jag en gästplats hos Saturated Canary, http://saturatedcanarychallenge.blogspot.com/   superfina digitalstämplar.

Min egen blogg hittar ni på http://rimna.blogspot.com/

Tack så mycket Scrapping.no för att ni ville intervjua mig!

Kram Anna Maria

__________________________________________________________

Tusen takk for hjelpen fra deg, Anna Maria. Vi setter stor pris på at du var sporty og stilte opp for oss her på scrapping.no. Her er en banner du kan ha på bloggen din om du ønsker, og linke tilbake hit;

 

 

 

6 svar to “Portrettet: Anna Maria”

 1. Scratch sier:

  For noen fantastiske kort og LOer du lager! Du hadde en utrolig fin stemning i alt du laget, vakre farger og flotte detaljer.

  Her fant jeg masse inspirasjon, så jeg gleder meg til å ta et dypdykk i bloggen din senere :-)

  Tusen takk for at du ville skrive litt om deg selv, og vise av hva du lager!

 2. Belinda sier:

  Her var det mykje lekkert!

 3. WencheJ sier:

  SÅ moro å lese og bli litt bedre kjent med deg. Elsker prosjektene dine, og fargene du bruker. Alt er SÅ lekkert. Du er til STOR inspirasjon.

 4. Anna Maria sier:

  Tack så mycket för era fina kommentarer!!!
  Blir alldeles varm i hjärtat!

 5. Tone K. sier:

  Åhh….så hyggelig å lese om deg og bli bedre kjent med deg :D
  Jeg har hatt deg på blogg listen min lenge og synes du lager de mest fantastiske ting :D

  Tusen takk for all inspirasjon :D

 6. Selleri sier:

  Så vannvittig mye flott du lager altså! Er superimponert! :D
  Tusen takk for at jeg fikk lese mer om deg :D

Skriv en kommentar

-->